Legal Entity Management (LEM)

Een actueel verantwoordelijkheidsdomein geeft de leiding van een organisatie overzicht en inzicht in het aansprakelijkheidsgebied. Het verantwoordelijkheidsdomein stopt niet bij de entiteiten die onder de holding vallen of bij de organisatorische grenzen. 

Een indruk van de LEM-services

Verantwoordelijkheidsdomein

Voor het het managen van het verantwoordelijkheidsdomein hebben wij het  legal entity management  (LEM) ontwikkeld.  Duthler Associates onderhoudt de specificaties en zijn bereid het LEM-management in opdracht uit te voeren.

Authenticatie persoon

Authenticatie van de identiteit van personen en personen in hun personal data store (PDS)  voorzien van een elektronische handtekening.

Authenticatie bedrijf

Authenticatie van de identiteit van de organisatie en de wettelijk vertegenwoordiger op basis van authentieke bronhouders zoals de Kamers van Koophandel.

Delegeren van taken

PDS koppelen aan de wettelijk vertegenwoordiger en delegeren van taken, zoals het executeren van contractprocessen, aan personen.

Eintiteitenstructuur

Op basis van bedrijfs- en persoonsgegevens van authentieke bronhouders en MYOBI samenstellen van de entiteitenstructuur.

bedrijfsstructuur

Op basis van bedrijfs- en persoonsgegevens van de organisatie zelf een entiteitenstructuur uitbouwen naar de formele bedrijfsstructuur.

Inzicht en overzicht

Met behulp van LEM creëert en behoudt de organisatie overzicht en inzicht in het verantwoordelijkheidsdomein.

Interesse? Maak hier een account aan.